Meniu
Cosul tau

DESCHIDEM CURAND

Lichide fara nicotina

Ce sunt lichidele fără nicotină?
Lichidele fără nicotină sunt lichide pentru vapat cu conținut 0% nicotină. Dacă intenționezi să renunți complet la nicotină, atunci alegerea unui lichid fără nicotină pentru țigara electronică este soluția ideală pentru a face acest lucru, dacă îți dorești să-ți păstrezi, totuși, obiceiul de a fuma.

Lichidul fără nicotină joacă un rol important în procesul de renunțare la țigările clasice, atunci când se folosește vaparea ca suport în renunțarea la fumat. Pentru a face tranziția mai ușoară, cei mai mulți dintre utilizatorii de țigări electronice optează pentru trecerea de la e-lichide cu o concentrație de nicotină de 6 mg, la cele cu 3 mg și, în final, la 0 mg. 

Lichidele fără nicotină – aceeași aromă fără toxicitatea nicotinei

Lichidele fără nicotină se focusează, de regulă, pe arome și pe plăcerea de a fuma fără a avea parte de efectele nocive ale nicotinei. Majoritatea utilizatorilor de țigări electronice optează pentru e-lichide fără nicotină pentru a păstra obiceiul fumatului și pentru a se bucura în continuare de socializare fără constrângeri. 

Vaparea fără nicotină îți oferă un plus de gust și îți permite să te bucuri de arome fără dezavantajele asociate cu dependența. Utilizarea lichidelor fără nicotină va elimina apariția stărilor de irascibilitate provocate de fumatul clasic, oferindu-ți astfel șansa la o viață socială mai liniștită, indiferent dacă vei renunța complet la nicotină sau intenționezi doar să oferi o pauză organismului de la ea.

Arome fără nicotină - o modalitatea de a-ți satisface pofta de dulce 

Cele mai multe lichide fără nicotină oferă arome dulci, cum ar fi căpșuni, mere, mango sau ceva mai decadent precum caramel, vanilie sau prăjituri. Dacă iubești dulciurile, dar încerci să le ocolești, atunci vapingul cu lichide fără nicotină aromate ar putea crea o diversiune semnificativă de la gustările dulci și ți-ar putea chiar atenua dependența emoțională de acestea, fără adaos de zahăr în organism.

Pe SteamFactory.ro vei regăsi o gamă largă de lichide pentru țigările electronice cu concentrație 0 de nicotină. Zero nicotină înseamnă că nu există nicotină adăugată în e-lichidul tău, iar tu te vei putea bucura în continuare de aromele fabuloase pe care ți le oferim.

Explorează selecția noastră variată de lichide fără nicotină

Dacă te afli în căutarea unor e-lichide cu o aromă delicioasă, dar fără nicotină, atunci gama noastră de e-lichid 0 mg va fi perfectă pentru tine. Lichidele noastre fără nicotină sunt realizate din ingrediente de calitate și nu prezintă efectele dependenței de nicotină, oferind în același timp un gust deosebit, fără a fi nevoie să renunți complet la fumat. 

  • Aramax – O gamă de lichide fără nicotină cu gust de fructe sau aromă clasică de tutun, perfecte pentru orice stare de spirit în care îți dorești să te transpui. Cu un raport VG/PG de 75/25, aceste e-lichide pentru vapat produse în Cheia, sunt amblate în flacoane cu o capacitate totală de 70 ml, din care 20 ml reprezintă spațiu rezervat shot-urilor de nicotină, în funcție de preferințe. 
  • Flavor Madness – Această gamă de lichide fără nicotină, fabricate în România, deține cele mai interesante mixuri de arome pe care le vei întâlni vreodată în existența ta de vaper. Fie că încerci amestecul de iaurt delicios cu piersici suculente, gustul răcoritor al înghețatei de vanilie cu note de caramel sau un mix aromat de tutunuri, condimentat cu nuci uscate și macerat în butoi de stejar, aceste e-lichide îți vor schimba complet experiența de vapat.
  • Hangsen Vengers – Această colecție de e-lichide fără nicotină oferă atât aromă, cât și simplitate. Cu o proporție VG/PG de 70/30, lichidele pentru vapat Hangsen Vengers sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care își doresc să renunțe la fumatul tradițional, oferind arome clasice de tutun, dar fără efectele nocive ale nicotinei.
  • King’s Dew – O selecție de e-lichide fără nicotină cu iz regal, fabricată în România, cu 10 mixuri savuroase de aromă de tutun și vanilie, ciocolată, bourbon sau lichior de portocale, ce te vor face să te simți ca un adevărat aristocrat. Cu un raport VG/PG de 70/30, lichidele King’s Dew vin ambalate în flacoane de 60 de ml, din care 30 de ml sunt destinați adăugării de shot-uri de nicotină, în caz că vei dori să-ți completezi experiența.
  • Smokemania - Acum te poți bucura de un gust răcoritor de fructe sau mentă, fără prezența nicotinei, datorită gamei de e-lichide fără nicotină Smokemania. Pentru că ne aflăm în era țigărilor electronice, Smokemania oferă o selecție eclectică de e-lichide fructate pentru a te ajuta să renunți la fumatul tradițional. 
Lichid The Juice 40ml Turco
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de tutun turcesc, dur, cu note orientale de ceai negru si putin cardamon.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati ins..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Cubano
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de cigarillos cubaneze.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale produsului.Agitati in..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Britanico
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de tutun fin de tigarete englezesti.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale produsul..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Americano
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de tutun american.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale produsului.Agitati inainte..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Turbo
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de guma Turbo, grapefruit si ice-effect.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale prod..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Tobacco Menthol
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de tabac fin si mentol.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale produsului.Agitati in..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Tiger's Blood
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de capsuni, pepene rosu si bomboane cu cocos.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Red
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de un mix fructat absolut delicios cu note de struguri si fructe rosii de padure proaspete, combinate cu un strop de mentol.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 ml spatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de:&..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Purple
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma superba de fructe proaspete cu note de coacaze si fructe de padure dulci cu ice-effect.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: Rom..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Peanut Tobacco
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de tutun blond cu caramel cu note de zahar si unt de arahide.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile ..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Peachy Promise
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de piersicute si nectarine zemoase si dulci.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale ..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Nana's Apple Pie
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de placinte de mere cu scortisoara.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale produsulu..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Muffin
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de briosa cu crema de vanilie si fistic.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale prod..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Mocha
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de caffe moccacino cu note de vanilie si zahar caramelizat.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Minty Ice Tea
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de ceai rece cu lamaie, afine si menta proaspata.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Mango Sunrise
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de mango dulce-acrisor si putin ice-effect.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale p..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Lemon Pie
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de placinta cu crema de vanilie si lamaie si crusta caramelizata.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiun..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Iceberg
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de struguri, fructe de padure, menthol si ice-effect.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utili..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Groovy Grapes
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de struguri.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale produsului.Agitati inainte de ut..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Green
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma superba de menta proaspăta si racoritoare cu note usor dulci ce aduc un echilibru perfect acestui lichid.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fab..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Frappe
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de caffe frappe cu ice effect, sirop de caramel si ciocolata.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile ..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Exotic Ice
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de pepene rosu, mango, papaya si menthol.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale pro..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Cherry Tobacco
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de tutun macerat cu note de cirese negre.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale pro..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Lichid The Juice 40ml Cherry Dream
Stoc Epuizat
Producator: The Juice
Aroma de cireasa dulce si visina acrisoara.Cantitate lichid: 40 ml (lichid net)Capacitate totala sticla: 60 ml (20 mlspatiu destinat adaugarii shot-urilor de nicotina)Proportia dintre VG si PG este de: 70/30Produs fabricat in: RomaniaUrmati instructiunile de utilizare ale produsu..
34.99 Lei Fără TVA:34.99 Lei
Afişare 1 - 24 din 122 (6 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experiența dvs. pe site-ul nostru. Navigand pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea noastra de cookie-uri. Citește politica de utilizare cookies