Meniu
Cosul tau

DESCHIDEM CURAND

Lichide cu nicotina

E-lichide cu nicotina

Lichidele cu nicotină folosite pentru țigările electronice, sunt o opțiune fezabilă atunci când vrei să renunți la țigările clasice, dar dorești să te bucuri în continuare de doza zilnică de nicotină. Lichidele pentru vapat sunt lichide cu nicotină simple, cu o concentrație diferită a nicotinei sau lichide cu nicotină cu arome, menite a satisface fiecare nevoie în parte.

De ce să alegi un lichid cu nicotină pentru vapat?

Atunci când renunți la fumat țigări clasice și optezi pentru cele electronice, lipsa nicotinei poate provoca sevraje. Folosirea lichidului cu nicotină pentru vapat înlocuiește nevoia de nicotină din țigări, oferindu-ți aceeași plăcere a fumatului.

Lichidul pentru țigările electronice cu nicotină conține diferite concentrații de nicotină. Dacă folosești țigările electronice pentru a renunța la fumat, scade treptat concentrația de nicotină până atingi rezultatele dorite. Vapează doar pentru plăcere optând pentru lichide cu o concentrație redusă de nicotină și aromele fructelor tale preferate.

Lichid pentru vapat cu nicotină pură sau săruri de nicotină

Nicotina ce se găsește în lichidul de vaporizare este nicotină liberă sau nicotină pe bază de sare. Lichidul cu nicotină liberă conține nicotină pură, dar și o concentrație potrivită de propilen glicol (PG) și glicerină vegetală (VG). O concentrație mai mare de PG va determina o intensitate mai ridicată a aromei, pe când o concentrație mai mare de VG va determina o cantitate de vapori mai mare. 

Lichidul cu săruri de nicotină este o alternativă la nicotina pură, aceasta fiind absorbită mai rapid în sistemul sangvin, efectul nicotinei instalându-se aproape instantaneu, ceea ce face ca vapatul să fie o experiență diferită, unică. 

E-lichid cu concentrație de nicotină de la 03 la 20 mg/ml

E-lichidele pot fi găsite în orice concentrație de nicotină. Cele mai comune concentrații de nicotină regăsite pe Steamfactory.ro sunt e-lichidele cu concentrații de la 03 la 20 mg/ml. Alege lichidul cu nicotină cu o concentrație optimă în funcție de obiceiul de fumat: optează pentru concentrații mai mici de 03 sau 06 mg/ml atunci când fumezi doar câteva țigări pe zi, o concentrație de până la 12 mg/ml când consumi zilnic un pachet de țigări și o concentrație de peste 12 până la 18 sau 20 mg/ml atunci când ești un fumător înrăit. 

Alege e-lichide cu nicotină cu arome în funcție de preferințe

E-lichidele cu nicotină comercializate de Steamfactory se regăsesc într-o mare varietate de arome și variază între mărci. Selectează aromele care îți satisfac gustul personal și bucură-te de un vapat surprinzător.

Aramax – o gamă îndrăzneață de lichide pentru vapat, cu arome mai dulci, nicotină pură și o proporție optimă de 50% VG și 50% PG, pentru o plăcere maximă a vapatului. Se găsește în sticluțe de 10 ml, cu o concentrație a nicotinei de 06, 12 și 18 mg/ml, arome de tutun sau cafea pentru un gust curat, arome cu fructe precum căpșuni, kiwi, mere, banana, zmeură și mure, pentru un gust dulce, proaspăt și natural sau mentă pentru un gust răcoritor și fresh. 

FOX Labs – o gamă unică de e-lichide, regăsită în 5 arome diferite, simple, cu gust de tutun sau mentolate. Apollo este un tutun mediu, puțin dulce, neutru cu un gust de zahar ars. Boost este un tutun puternic, dar cu o aroma plăcută, de trabuc cubanez. Heaven este un e-lichid cu o aromă de tutun dulce, cu note de vișine și o tentă orientală. Spirit îți va încânta papilele cu o aromă subtilă de zahăr și vanilie. Iar pentru iubitorii de arome mentolate, e-lichidul Frost, cu mentol, puternic și răcoros este alegerea ideală. 

Hangsen – un lichid pentru țigări electronice extras din tutun natural, cu un gust mai plăcut, cu o concentrație a nicotinei de 06, 12 și 18 mg/ml, cu o proporție 70% VG și 30% PG și o gamă largă de arome, banane, blueberry, cireșe, mango, măr, pepene roșu, piersică, struguri, vanilie, Red Bull, Red USA Mix, mentă, cola, cafea sau tutun pentru un vapat cu adevărat surprinzător și bogat. 

Liqua 4s (Nic Salt) – un lichid cu sare de nicotină de 20 mg/ml, cu arome bogate, precum aroma tipică de tutun, berry mix, lemon pie, mentă, banană, ShishaMix, pepene roșu, vanilie pentru un vapat satisfăcător.

Liqua Elements – o gamă de e-lichide deosebite, premium, cu o concentrație a nicotinei de 06, 12 și 18 mg/ml și o proporție ideală de 50% VG și 50% PG, cu arome intense, unice și gust minunat. 

Liqua Mix – o gamă popular de e-lichide, menite a-ți delecta vapatul cu cele mai impresionante arome. Liqua Mix este un lichid cu nicotină cu gust bogat de fructe tropicale, cheesecake, arome inspirate din smoothie-uri, mentolate de tutun sau cafea, cu o concentrație a nicotinei de 06, 12 și 18 mg/ml și o proporție optimă de 50% VG și 50% PG, în flacoane de 10 ml, perfect pentru toți iubitorii de vapat.

Lichid Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 18mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 18mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 18mgUn amestec bogat de fructe tropicale: paw paw, guava, și piersici Georgia proaspete. Bomba de gust tropical iti va exploda in gura!Ideale pentru consum individual, sau amestecate p..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 12mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 12mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 12mgUn amestec bogat de fructe tropicale: paw paw, guava, și piersici Georgia proaspete. Bomba de gust tropical iti va exploda in gura!Ideale pentru consum individual, sau amestecate p..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 06mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 06mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Tropical Bomb 06mgUn amestec bogat de fructe tropicale: paw paw, guava, și piersici Georgia proaspete. Bomba de gust tropical iti va exploda in gura!Ideale pentru consum individual, sau amestecate p..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 18mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 18mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 18mgPregatiti-va pentru cea mai noua combinatie proaspata, cremoasa si dulce. Acest lichid este chiar o prajitură cu branza ca-n New York, cu o explozie de kiwi si afine plus celebra s..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 12mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 12mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 12mgPregatiti-va pentru cea mai noua combinatie proaspata, cremoasa si dulce. Acest lichid este chiar o prajitură cu branza ca-n New York, cu o explozie de kiwi si afine plus celebra s..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 06mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 06mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml NY Cheesecake 06mgPregatiti-va pentru cea mai noua combinatie proaspata, cremoasa si dulce. Acest lichid este chiar o prajitură cu branza ca-n New York, cu o explozie de kiwi si afine plus celebra s..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 18mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 18mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 18mgMilkshake de mango este infuzat cu o adevarata aroma de mango proaspat, cu tonuri dulci cremoase, care te vor face sa crezi ca esti la tropice.Ideale pentru consum individual, ..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 12mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 12mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 12mgMilkshake de mango este infuzat cu o adevarata aroma de mango proaspat, cu tonuri dulci cremoase, care te vor face sa crezi ca esti la tropice.Ideale pentru consum individual, ..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 06mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 06mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Mango Milkshake 06mgMilkshake de mango este infuzat cu o adevarata aroma de mango proaspat, cu tonuri dulci cremoase, care te vor face sa crezi ca esti la tropice.Ideale pentru consum individual, ..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 18mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 18mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 18mgO interpretare racoritoare a unui vechi clasic! Am combinat tutun american, cu un amestec de fructe, caramel si menta pentru un lichid revigorant, care va stimula simturile.Ideale pent..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 12mg
Hot Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 12mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 12mgO interpretare racoritoare a unui vechi clasic! Am combinat tutun american, cu un amestec de fructe, caramel si menta pentru un lichid revigorant, care va stimula simturile.Ideale pent..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 06mg
Hot Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 06mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Ice Tobacco 06mgO interpretare racoritoare a unui vechi clasic! Am combinat tutun american, cu un amestec de fructe, caramel si menta pentru un lichid revigorant, care va stimula simturile.Ideale pent..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 18mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 18mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 18mgPregatiti-va pentru o explozie uriasa de tarta dulce in acest lichid unic de afine combinate cu fructe de padure, anason, mentol și eucalipt.Ideale pentru consum individual, sa..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 12mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 12mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 12mgPregatiti-va pentru o explozie uriasa de tarta dulce in acest lichid unic de afine combinate cu fructe de padure, anason, mentol și eucalipt.Ideale pentru consum individual, sa..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 06mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 06mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cranberry Blast 06mgPregatiti-va pentru o explozie uriasa de tarta dulce in acest lichid unic de afine combinate cu fructe de padure, anason, mentol și eucalipt.Ideale pentru consum individual, sa..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Cherribakki 18mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cherribakki 18mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cherribakki 18mgCherribakki este mai de graba un mix complex de tutun afumat, lemn de santal si cirese negre. Este un lichid care merge foarte bine vapat atat dimineata alaturi de o cafea cat si seara..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Cherribakki 12mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cherribakki 12mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cherribakki 12mgCherribakki este mai de graba un mix complex de tutun afumat, lemn de santal si cirese negre. Este un lichid care merge foarte bine vapat atat dimineata alaturi de o cafea cat si seara..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Mix 10ml Cherribakki 06mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cherribakki 06mgE-Lichid tigara electronica Liqua Mix 10ml Cherribakki 06mgCherribakki este mai de graba un mix complex de tutun afumat, lemn de santal si cirese negre. Este un lichid care merge foarte bine vapat atat dimineata alaturi de o cafea cat si seara..
23.90 Lei Fără TVA:23.90 Lei
Lichid Liqua Elements 10ml Watermelon 18mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Watermelon 18mgE-Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Watermelon 18mgAroma fructata si racoritoare a pepenelui se imbina perfect intr-un mix savuros, catifelat si usor dulce.Liqua Elements reprezinta gama de varf a producatorului Ritchy in ceea ..
24.90 Lei Fără TVA:24.90 Lei
Lichid Liqua Elements 10ml Watermelon 12mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Watermelon 12mgE-Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Watermelon 12mgAroma fructata si racoritoare a pepenelui se imbina perfect intr-un mix savuros, catifelat si usor dulce.Liqua Elements reprezinta gama de varf a producatorului Ritchy in ceea ..
24.90 Lei Fără TVA:24.90 Lei
Lichid Liqua Elements 10ml Watermelon 06mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Watermelon 06mgE-Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Watermelon 06mgAroma fructata si racoritoare a pepenelui se imbina perfect intr-un mix savuros, catifelat si usor dulce.Liqua Elements reprezinta gama de varf a producatorului Ritchy in ceea ..
24.90 Lei Fără TVA:24.90 Lei
Lichid Liqua Elements 10ml Vanilla 18mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Vanilla 18mgE-Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Vanilla 18mgIncercati aroma completa si bogata de vanilie frantuzeasca, cu nuante cremoase moi si o aroma naturala.Liqua Elements reprezinta gama de varf a producatorului Ritchy in ceea ce prive..
24.90 Lei Fără TVA:24.90 Lei
Lichid Liqua Elements 10ml Vanilla 12mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Vanilla 12mgE-Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Vanilla 12mgIncercati aroma completa si bogata de vanilie frantuzeasca, cu nuante cremoase moi si o aroma naturala.Liqua Elements reprezinta gama de varf a producatorului Ritchy in ceea ce prive..
24.90 Lei Fără TVA:24.90 Lei
Lichid Liqua Elements 10ml Vanilla 06mg
Stoc Epuizat
Producator: Liqua
Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Vanilla 06mgE-Lichid tigara electronica Liqua Elements 10ml Vanilla 06mgIncercati aroma completa si bogata de vanilie frantuzeasca, cu nuante cremoase moi si o aroma naturala.Liqua Elements reprezinta gama de varf a producatorului Ritchy in ceea ce prive..
24.90 Lei Fără TVA:24.90 Lei
Afişare 1 - 24 din 169 (8 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experiența dvs. pe site-ul nostru. Navigand pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea noastra de cookie-uri. Citește politica de utilizare cookies