Meniu
Cosul tau

Arome

Pentru cine sunt aromele?

Utilizatorii de arome care optează pentru lichide fără nicotină cu arome se încadrează, de obicei, în două categorii: persoane care vor să-și reducă aportul de nicotină și persoane care nu au fost niciodată consumatoare de nicotină, dar cărora le face plăcere să vapeze, găsind în această experiență un mod de a se relaxa și de a face parte din comunitate.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre vapat este faptul că fiecare vaper își poate alege aroma preferată pentru țigara electronică. Dacă aroma este foarte importantă pentru tine când vapezi, atunci trecerea la lichide fără nicotină cărora le poți adăuga aroma preferată ar putea fi exact ceea ce ai nevoie. Majoritatea utilizatorilor de țigări electronice consideră că se obține un gust mai intens atunci când vapezi un e-lichid care nu conține nicotină, căci această substanță adăugată diluează în mod natural aromele. 


De ce să alegi arome diferite?

Se întâmplă adesea ca utilizatorii de țigări electronice să scadă concentrația de nicotină din e-lichidele folosite de-a lungul anilor, această proces fiind unul progresiv, în timp ce alte persoane trec direct la lichidele fără nicotină cu arome imediat ce renunță la fumatul clasic. Alegerea lichidelor fără nicotină îți va oferi, fără îndoială, șansa de a te bucura de un gust intens al aromelor, cu puțin spre deloc impact asupra organismului în timp ce vapezi. 

În magazinul online Steamfactory.ro vei găsi o selecție deosebită de arome fără nicotină produse în România, cu gusturi variind de la deserturi reconfortante la un cele puternice și revitalizante de mentol. Ai de ales din cinci colecții diferite de arome fără nicotină, pe care le poți mixa în funcție de preferințe – Flavor Madness, King’s Dew, Mom&Pop, RePack și The Flavor. 


Cum se folosesc aromele fără nicotină pentru a obține e-lichide?

Aromele fără nicotină Steamfactory nu se utilizează ca atare, ci numai diluate împreună cu o bază fără nicotină pentru a obține un e-lichid pentru dispozitivul tău de vapat. Poți mixa aromele chiar și cu lichidele pentru vapat cu săruri de nicotină. Indiferent de modul în care alegi să foloseşti aceste arome, ai garanţia că vei beneficia de o experienţă personalizată. 

Dacă îți dorești să încerci noi experiențe, poți, de asemenea, mixa două sau trei arome diferite în aceeași bază, dar dacă nu vei măsura cantitățile cu precizie, va fi dificil să obții aceeași aromă din nou. În al doilea rând, este indicat să combini arome care funcționează bine împreună, precum vanilie și cafea sau căpșuni și fructe de pădure.

Indiferent de aromele selectate, poți alege să faci amestecul direct în sticluțele de mixare. Aceste accesorii permit blenduirea omogenă a aromelor, astfel că vei beneficia de produse autentice. Sticluţele de mixare sunt dispozitive concepute special pentru a asigura combinarea optimă a lichidelor

În orice caz, este recomandat ca amestecul obținut din arome și baze fără nicotină să fie lăsat la macerat câteva zile, înainte de utilizare, pentru a permite lichidelor să fuzioneze complet. Fiecare aromă comercializată de Steamfactory.ro are indicații specifice referitoare la timpul de macerare, pe care este indicat să le urmezi întocmai pentru a obține, în final, un e-lichid de calitate. 

De asemenea, ca să ai parte de o experiență cât mai plăcută de vaping, aromele puternice precum cele mentolate, cu gust de tutun sau cu ice-effect, trebuie utilizate în cantități mai reduse decât aromele dulci sau fructate. 


Alege arome care simulează efectul vapatului cu nicotină sau al fumatului tradițional

Dacă își dorești să nu te îndepărtezi prea mult de senzațiile oferite de fumatului clasic, astfel încât să fii mulțumit pe deplin de experiența ta de vaping fără nicotină, ar trebui să alegi o aromă capabilă să reproducă acest efect. 

Cel mai la îndemână mod de a face acest lucru este să alegi arome cu gust mentolat sau cu ice-effect. Senzația de răcoare intensă pe care acestea o oferă poate imita efectul pe care nicotina îl are atunci când fumezi în mod tradițional, facilitând astfel tranziția de la țigările clasice la țigările electronice.

Aromele de citrice, precum grapefruit sau lămâie, dar și aromele picante, precum scorțișoara, toate sunt cunoscute pentru producerea acestui efect. Și chiar dacă acesta este mai subtil decât în cazul aromelor mentolate, aceste tipuri de arome pot ajuta cu succes la imitarea senzației vapatului cu nicotină sau a fumatului tradițional. 

Nu în ultimul rând, ia în considerare alegerea unui baze cu un conținut mai mare de PG. Bazele cu un raport VG/PG de 50/50 sau 40/60 sunt un bun punct de pornire în acest sens.

Vaperi pasionați de acest obicei preferă experiențele personalizate, mulți dintre aceștia aleg să își realizeze singuri mixurile, combinând bazele cu sau fără nicotină cu arome diferite. Posibilitatea de a obține lichide personalizate cu arome originale este un privilegiu ce oferă o nouă perspectivă asupra vapatului.

Aroma The Flavor 10ml Vanilla Cream
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml Vanilla CreamSpecificatii:Aroma: custard de vanilieCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica The Flavor 10m..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml Traditional
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml TraditionalSpecificatii:Aroma: tutun putin dulce cu note fine de nucaCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica&n..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml Super Sweet
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml Super SweetSpecificatii:Aroma specifica pentru indulcirea celorlalte lichideCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml Strawberry
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml StrawberrySpecificatii:Aroma: capsuneCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica The Flavor 10ml Strawbe..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml MRB
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml MRBSpecificatii:Aroma: tutun asemanator cu gustul de tutun clasicCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica ..
9.99 Lei Fără TVA:9.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml Menthol
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml MentholSpecificatii:Aroma: gust de mentaCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica The Flavor 10ml Ment..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml Ice effect
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml Ice effectSpecificatii:Aroma: efect racoritorCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica The Flavor 10ml ..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml Ice Berry
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml Ice BerrySpecificatii:Aroma: fructe de padure si ice effectCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica The Fl..
9.99 Lei Fără TVA:9.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml DNH
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml DNHSpecificatii:Aroma: tutun sec, putin indulcitCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica The Flavor 10ml&n..
9.99 Lei Fără TVA:9.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml Berries
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml BerriesSpecificatii:Aroma: fructe de padure si ice effectCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica The Flav..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml Apple
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml AppleSpecificatii:Aroma: mar verdeCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica The Flavor 10ml AppleProdu..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma The Flavor 10ml American Blend
Stoc Epuizat
Producator: The Flavor
Aroma tigara electronica The Flavor 10ml American BlendSpecificatii:Aroma: tutun cu caramel, cu o nota fina de biscuiti si prajituriCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 8 - 10%Timp recomandat pentru macerare: 1 - 2 zileProdus fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tig..
11.99 Lei Fără TVA:11.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Virginia Tobacco
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Virginia TobaccoSpecificatii:Aroma: tabac clasic VirginiaCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Virginia TobaccoProdus concentra..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Sherbet Lemon
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Sherbet LemonSpecificatii:Aroma: serbet de lamaie, dulce-acrisorCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Sherbet LemonProdus conce..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Red Lips
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Red LipsSpecificatii:Aroma: fructe de padure si cireseCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Red LipsProdus concentrat! Se utili..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Pinkman
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV PinkmanSpecificatii:Aroma: fructe de padure, cirese si citriceCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml VV PinkmanProdus concentrat! S..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Heisenberg
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV HeisenbergSpecificatii:Aroma: fructe de padure, zmeura dulce, struguri dulci si menthol racoritorCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml&..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Cherry Tree
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Cherry TreeSpecificatii:Aroma: cirese dulce-acrisoareCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Cherry TreeProdus concentrat! Se uti..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Bubblegum
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV BubblegumSpecificatii:Aroma: guma de mestecat cu note de capsuni si bananeCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml VV BubblegumProdus..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Berry Menthol
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV Berry MentholSpecificatii:Aroma: zmeura si capsuna dulce-acrisoara, cu un strop de mentholCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml VV..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml VV Applelicious
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml VV AppleliciousSpecificatii:Aroma: mar verde dulce-acrisorCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml VV AppleliciousProdus concentrat! Se ..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml FA Soho
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml FA SohoSpecificatii:Aroma: tutun puternicCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml FA SohoProdus concentrat! Se utilizeaza doar diluat im..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma RePack 10ml FA Maxx Blend
Stoc Epuizat
Producator: RePack
Aroma tigara electronica RePack 10ml FA Maxx BlendSpecificatii:Aroma: tutun american cu note usor-spicyCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: RomaniaContinut pachet:1x Aroma tigara electronica RePack 10ml FA Maxx BlendProdus concentrat! Se util..
12.99 Lei Fără TVA:12.99 Lei
Aroma Mom&Pop 10ml Tobacco TNT
Stoc Epuizat
Producator: Mom&Pop
Aroma tigara electronica Mom&Pop 10ml Tobacco TNTSpecificatii:Aroma: tabac cu note de vanilieCantitate lichid: 10mlConcentratie recomandata: 5 - 10%Produs fabricat in: SUAContinut pachet:1x Aroma tigara electronica Mom&Pop 10ml Tobacco TNTProdus concentrat! Se u..
17.99 Lei Fără TVA:17.99 Lei
Afişare 1 - 24 din 65 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experiența dvs. pe site-ul nostru. Navigand pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea noastra de cookie-uri. Citește politica de utilizare cookies